9400 Sopron, Orsolya tér 2-3.
Tel./Fax: +36 99 523-511

« vissza

TANKÖNYVRENDELÉS 2016/2017.

Tájékoztató szülőknek (leendő 5-12. évfolyam)

Tisztelt Szülők!

2016. április 20-án a gyerekek kézhez kapják a tankönyvrendelő lapot. Amennyiben a gyermekük ezen a napon hiányzik, kérem írjanak egy levelet a tankonyv.sztorsolya@gmail.com címre, melyben megírják a gyermek nevét és leendő osztályát és elküldjük a megrendelő lapot.

Kérjük, hogy a mellékelt lista alapján tekintsék át, milyen tankönyvekre van szüksége gyermeküknek a következő tanévben! Ha jogosultak ingyenes tankönyvellátásra, akkor se rendeljék meg azt a könyvet, amely már valahonnan rendelkezésükre áll. Ezzel iskolánkat és diákjainkat segíthetik, hiszen lehetőségeink korlátozottak.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy az ingyenes tankönyvellátás nem feltétlenül új könyvek kiosztását jelenti. A könyvtár állományából is biztosíthatjuk a megfelelő segédeszközöket, tankönyveket a tanulóinknak.

Az aláírt igénylőlapokat 2016. április 22-ig küldjék be a gyerekekkel az osztályfőnöknek. Aki az adott határidőig nem adja le a tankönyvrendelő lapot, annak nem tudjuk biztosítani az iskolai tankönyvrendelést.

Tájékoztatjuk a tisztelt szülőket,hogy a megrendelőlap kitöltése és aláírása kötelezettségvállalást jelent, arra nézve, hogy a megjelölt könyvekre szükségük van és amennyiben nem jogosultak ingyenes tankönyv ellátásra azokat megvásárolják.

VÁLTOZÁSOK AZ IDEI ÉVTŐL!

Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy az idei évtől megszűnik a visszáruzás lehetősége az iskola számára. Fizetős tanulók esetén a szülőknek lesz lehetősége (saját költségen) a könyvek kellohoz történő visszajuttatására, amennyiben valamelyik könyvre mégsem lenne szükségük.

Az idei évtől egy kényelmi funkció (szülői felület) is beépül a rendszerbe. Ez a szuloifelulet.kello.hu weboldalon érhető el. Ezen a felületen keresztül jelezhetik a szülők a Tankönyvfelelős felé, ha valamilyen adatukban változás következik be, vagy módosítani kívánnak a tankönyvrendelésen.Ez a felület a mai napon nyílik meg.

Tisztelettel kérem a szülőket, hogy április 28-án tekintsék át gyermekük rendelését ezen a felületenés jelezzék a tankonyv.sztorsolya@gmail.com címre, amennyiben valamilyen eltérést tapasztalnak az Önök által megrendelt és a felületen megjelenő könyvek között! Minderre a későbbi kellemetlenségek (visszáruzás) elkerülése miatt lenne nagy szükség.

Mindezekről a változásokról részletesen a mellékelt tájékoztatóban olvashatnak.

Egyéni megrendelés

Amennyiben nem kívánnak élni az iskola általlebonyolított tankönyvrendeléssel, lehetőségük van egyéni rendelésre is az alábbi internetes felületen: http://webshop.kello.hu/. Ha ezt választják,kérjük, a megrendelő lapon egyértelmű áthúzással jelezzék ezt, és döntésüket aláírásukkal hitelesítsék!

Leendő tanulóink (5. és 9. évfolyam)

Legkésőbb a beiratkozáskor töltik ki a tankönyvrendelőlapot és a normatív kedvezmény igénybevételéhez szükséges lapot.

TÁJÉKOZTATÓ szülőknek a tankönyvrendelés menetéről kello-tól

2016. április 19.

Tankönyvfelelős 

(A tankonyv.sztorsolya@gmail.com címen bármilyen tankönyvrendeléssel kapcsolatban felmerült kérdésre igyekszünk válaszolni.)


2016-04-19 18:05:58

2006 © Szent Orsolya Római Katolikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium